Høstkampanje 2022

Høstkampanje 2022

Det skal lønne seg å kjøpe ny bolig, og vi i Norbolig ønsker å gjøre hverdagen noe enklere for de som kjøper bolig hos oss. Med å velge gavekort fra en av to lokale aktører, kan du slippe å bruke kjipe penger på solskjerming eller få god hjelp til møblering av din nye bolig. Derfor ønsker vi å kunne tilby alle kunder som signerer kontrakt innen 1 desember ett gavekort på 25 000,- 

Du kan velge ett gavekort mellom følgende alternativer: 

Rørvik Farge og Interiør

En garderobe eller solskjerming fra Rørvik Farge og Interiør er ikke noe dumt valg, her får du garderober fra kjente merker som Elfa og Rival. Med god hjelp fra dyktige fagfolk kan du få hjelp til å tegne den perfekte garderoben til soverommet eller oppbevaring til ytterjakker i gangen.

Lokalene til Rørvik Farge & Interiør finner du i Strandgata på Rørvik, og her vil du få den hjelpen du trenger til å velge de rette fargesammensetninger og produktvalg.


Møbelringen Kolvereid

I sentrum av Kolvereid finner du Møbelringen Kolvereid, her finner du ansatte med en lidenskap for møbler. Med den landsdekkende kjeden Møbelringen i ryggen kan de tilby kvalitetsmøbler til din nye bolig.

Om det skal være seng, sofa eller en spisegruppe så er de ansatte på Møbelringen Kolvereid der for å hjelpe deg for å finne ut hva som passer i ditt nye hjem. 


Vi har flere innflyttingsklare leiligheter, se vårt boliger her 


*Gjelder ved signering av kontrakt