Steinberget

Steinberget

Prosjektet Steinberget er ute for salg.  Her bygges nå 21 lyse og trivelige leiligheter i sentrum av Rørvik. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og i ulike størrelser, så her finnes det noe for enhver smak. 

Steinberget er under oppføring på tomt på Myrstad i sentrum av Rørvik.  Her blir det  gangavstand til alle sentrumsfasiliteter med butikker, kafeer og kollektivtransport.

Boligene har fokus på livskvalitet og tilgjengelighet. Uteområdene vil være pent opparbeidet og innbyr til sosial hygge og lek rett utenfor stuedøra. Her kan du leke med barna, eller bare slå av en prat med naboen. 

 Steinberget vil bestå av 21 leiligheter over 3 etasjer.Foreløpig planløsningForeløpig planløsning. Leilighetene vil bli på ca 42-70m2 BRA Leilighetene vil bli lyse med store vindusflater. Planløsningene er nøye gjennomtenkt for å bli så funksjonelle som mulig og utnytter arealet i leiligheten meget godt. Leilighetene innredes med tidsmessige innredninger på kjøkken og bad

Det er mange gode grunner til å kjøpe en helt ny bolig. Leilighetene er mer miljøvennlige,  energieffektive og har bedre inneklima.  Leilighetene kan innenfor et definert tilvalgssortiment og mot en tilleggskostnad tilpasses slik man ønsker det.  

Og har du tenkt over hvor forskjellig utforming nye og eldre leiligheter har? Nye boliger har en planløsning som er tilpasset de livene vi lever i dag. De er innredet med moderne løsninger som gir deg fordeler og ikke minst komfort i forhold til dagens standard. 


Hvorfor bør man kjøpe ny bolig istedet for brukt? 

1. Dokumentavgift

På nye boliger betaler du kun dokumentavgift på tomten. Dette sparer deg for mange penger

2. Smarte og gjennomtenkte løsninger

Bak hver bolig vi bygger har mange mennesker vært involvert for å finne de mest optimale løsningene på hvert enkelt rom. Det ligger mange timer med planlegging bak hvert valg som er gjort.

3, Ingen budrunde

Du unngår stressende budrunder. Hos oss har boligene fastpris neo som sikrer deg økonomisk. Du vet hva du kommer til å betale og faller ikke for fristelsen til å by for høyt i hektiske budrunder.

4. Nyboliggaranti

Du er beskyttet mot feil og mangler på din nye bolig i hele fem år. Vi har som motto å gi deg mer enn tak over hodet, og her synes vi det mottoet er fint å trekke fram

5. Kundetilpasninger

Du kan tilpasse din nye bolig til dine behov og gjøre den unik.

6. Strømutgiter

Strømutgifer er betydelig lavere på nye boliger. Dette er betryggende i en tid der markedet for strøm er urolig

7. Vedlikehold

Og kanskje det beste av alt - du trenger ikke bruke tiden din på vedlikehold på mange år


.