Nyheter, tips og inspirasjon

Satser tungt i trått marked

I ei tid med tilnærmet stillstans i igangsettinga av nye boligprosjekter tar Norbolig sats med et nytt leilighetsprosjekt i Rørvik sentrum. Prosjektleder Per Kristian Olaisen og daglig leder Rut Anita Brensholm har trua på at markedet vil snu, og melder om oppløftende interesse for Steinberget-prosjektet. 

Hovedebilde: Eystein Fiskum Hansvik. Artikkelen har stått på trykk i NT24, og er gjengitt med tillatelse fra Namdalsavisa

Les mer

Steinberget

Prosjektet Steinberget er ute for salg.  Her bygges nå 21 lyse og trivelige leiligheter i sentrum av Rørvik. Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og i ulike størrelser, så her finnes det noe for enhver smak. 

Les mer

Teknobygget

Teknobygget har lansert blogg. Hold deg oppdatert på hva som skjer på byggeplassen samt hva planene for dette bygget er

Les mer

Oppdatering Marøya

På Marøya er nå flere prosjekter under bygging, og enda flere er under planlegging. Vi gleder oss stort over framdriften og aktiviteten på området. Marøya går nå nye tider i møte med stor utvikling i lokalområdet

Les mer

Bo enkelt, trygt og godt på Østly

I et nytt boligområde på Rørvik har vi bygget prosjektet Østly på tilsammen 36 leiligheter. Her er det nærhet til alt, og dermed stor trygghet for barna. Skoleveien er kort, det er flere barnehager i området, samt idrettsanlegg og videregående skole. Her finner du moderne leiligheter med en uslåelig beliggenhet for deg som har barn.

Les mer