Nyheter, tips og inspirasjon

Coowner

FÅ HJELP MED EGENKAPITALEN, EI SELV!- Selv om man sitter med god inntekt og betjeningsevne kan veien inn i boligmarkedet virke lang og tung. Takket være Coowner har det blitt enklere å eie egen bolig, nå også i Rørvik! 

Les mer

På flyttefot

Siden 2017 har vi vært å finne i Strandgatra 23. Nå er vi å finne i Teknobygget på Marøya. Her har vi fått et kjemepfint kontorbygg, og vi gleder oss til å ta imot våre kunder og forbindelser her

Les mer

Oppvarming på Steinberget

På Steinberget blir det vannbåren varme fra bergvarme. Bergvarme er et system som via borede hull i bakken henter varme fra energibrønner og bruker denne varmen til romoppvarming samt varmt tappevann. Dette gir de som flytter hit en lavere strømregning samt et miljøvennlig oppvarmingsalternativ.

Les mer

Teknobygget

Teknobygget har lansert blogg. Hold deg oppdatert på hva som skjer på byggeplassen samt hva planene for dette bygget er

Les mer

Satser tungt i trått marked

I ei tid med tilnærmet stillstans i igangsettinga av nye boligprosjekter tar Norbolig sats med et nytt leilighetsprosjekt i Rørvik sentrum. Prosjektleder Per Kristian Olaisen og daglig leder Rut Anita Brensholm har trua på at markedet vil snu, og melder om oppløftende interesse for Steinberget-prosjektet. 

Hovedebilde: Eystein Fiskum Hansvik. Artikkelen har stått på trykk i NT24, og er gjengitt med tillatelse fra Namdalsavisa

Les mer