På flyttefot

På flyttefot

Siden 2017 har vi vært å finne i Strandgatra 23. Nå er vi å finne i Teknobygget på Marøya. Her har vi fått et kjemepfint kontorbygg, og vi gleder oss til å ta imot våre kunder og forbindelser her

I strandgata 23 har vi holdt til og trivdes godt siden 2017. Men det er sånn at alt harStrandgata 23 sin tid, og vi flytter nå til Teknobygget på Marøya. Våre lokaler i Strandgata 23 er dermed lagt ut til leie eller salg. Salg av lokaler inkluderer da leietakere som i dag er Rørvik farge og Trekon as.

Om du klikker deg inn på finn.no og næringseiendom til salgs finner du annonsen på Strandgata 23. Her ligger det mange fine bilder av kontorlokalene.


Teknobygget

Som i en menneskekropp, har Teknobygget et hjerte som skal pumpe energi og liv ut i en høyre og en venstre halvdel fra topp til tå. Slik beskriver Teknobygget med sin flotte fasade der deler av den endrer farge etter lys og retning de ses fraSteinar Moe i Marøya Næringsutvikling Teknobygget. Bygget vil bli et nytt knutepunkt i regionen, og her vil du finne mange bedrifter som jobber innenfor bygg/anlegg, eiendom og økonomi/finans. Vi har hatt stort fokus på å skape et innovativt kontorlandskap med flere sosiale arenaer. Og det tror jeg vi har fått til, sier Moe. 

Teknobygget er et fremtidsrettet bygg som skiller seg tydelig fra andre bygg i området, både i form og funksjon. 

Det har vært stort miljøfokus gjennom hele planleggingsfasen. Bærekraft vil også være sentralt i den fremtidige driften av bygget. 

O’en i Teknobygget symboliserer nettopp samhold og fellesskap.  Vi ønsker å skape møteplasser som bidrar til et mer inkluderende arbeidsmiljø – som igjen kan bidra til fremtidsrettet og bærekraftig verdiskapning.Denne glade gjengen blir å finne i Teknobygget fra 2.april 

Vi gleder oss til å ta imot våre kunder og forbindelser i Teknobygget på Marøya, og vi lover at kaffen, den er god, og den aller beste får du aller nærmest hjertet.