• Prosjekter

Norbolig kan tilby et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og enebolig.  Ønsker du prospekt eller et møte, ta kontakt med oss

forSale
BRIM- innflyttingsklare boliger
Like sør for Nærøysundbrua gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Her får du en praktisk planløsning samt egen carport og en fantastisk utsikt.

3 290 000 — 3 290 000 kr
Batteriveien, Rørvik, Norge
forSale
Østly - Moderne innflyttingsklare leiligheter nært Rørvik sentrum
Trygge oppvekstvilkår i nytt nabolag med skole, barnehage, idrettsanlegg og lysløype like utenfor døra

1 480 000 — 3 500 000 kr
Rørvik, Norge
forSale
Tomt i Øvre Brækka
Tomter eller ferdig hus på tomten til salgs sentralt på Kolvereid. Du får en fantastisk utsikt over Kolvereidvågen fra disse tomtene i Øvre Brækka. Ta kontakt med oss om du kunne tenke deg å bo her

375 000 — 575 000 kr
Kolvereid, Norge
forSale
Bolig På Ottersøy
På Knuthaugen på Ottersøya planlegger Norbolig As boliger. Dette er i et tidlig stadium og kan bli både leiligheter og rekkehus. Boligene får en idyllisk beliggenhet med utmerkede solforhold. Ta kontakt med oss i dag om du kunne tenke deg å bo her.

0 — 0 kr
Ottersøya, Nærøy, Norge
willBeSoldLater
Bolig på Marøya
På Marøya kommer nå snart for salg boliger med utsikt over leia og mot Rørvik. Benytt denne unike muligheten til å skaffe deg en enestående boligtomt

0 — 0 kr
Marøya, Rørvik, Norge
soldOut
Solkollen, innflyttingsklar bolig
På trivelige Solkollen planlegger nå Norbolig praktiske rekkehus med en fantastisk plassering. Beliggenheten er meget bra midt mellom sentrum, skoler og fritidsaktiviteter.

4 190 000 — 4 190 000 kr
Myrvegen, Rørvik, Norge
soldOut
Skogly
Skogly er planlagt oppført på Spillumshøgda. Her bor du nært Spillumsmarka med sine mange fine turområder samt lysløype like ved.Alle leilighetene får vannbåren varme og store vindusflater med utsikt mot skog og dal like ved.

2 930 000 — 2 930 000 kr
Spillumshøgda, Spillum, Norge
soldOut
Leia Terrasse UTSOLGT!
Norbolig har 1 utsøkte leilighet igjen på prosjekt Leia Terrasse i Rørvik sentrum. Kom og ta en titt på en flott leilighet i et flott boligkompleks. Kjøper du leilighet av oss her hjelper vi deg også med flyttingen.

3 000 000 — 4 500 000 kr
Rørvik, Norge