Norbolig

Norbolig har siden 1996 bygget leiligheter i Nord Trøndelag

Hovedsakelig har vi hatt vår virksomhet på Vikna og i Nærøy, men vi har også prosjekter utenfor dette området. Blant annet på Leka og i Namdalseid. Vi er så heldige å holde til i et område med stor etterspørsel etter boliger, og vekst i det lokale næringslivet, noe som gir stor aktivitet i nærmiljøet.

Vi bygger leiligheter både som rekkehus og større komplekser. Se vår referanse side for eksempler på hva vi har bygd, og vår bolig til salgs side for å se hva som bygges nå. Vi har mange spennende planer for framtiden, og mange tomter som er aktuelle å bygge på, både i Kolvereid og Rørvik-området.

Vi har fra 1996 og til i dag vokst fra en til åtte ansatte. Steinar styrte de første årene alle prosjekter selv. Per Kristian Olaisen ble ansatt som nummer to i Norbolig as, og siden det har ytterligere seks ansatte sitt daglige virke på kontoret som nå ligger i Strandgata 23 på Rørvik.


Det har vært en rivende utvikling siden 1996 og fram til i dag. I den spede begynnelsen var det håndtegnede skisser og pappmodeller. Disse var selvfølgelig i korrekt målestokk, og ga et godt bilde av hvordan huset ville bli, men dette var arbeidsomme og tidkrevende metoder. I dag har vi langt mer effektive arbeidsmetoder ved hjelp av digitale medier.

Norbolig as har vært opptatt av å følge med i tiden, både på teknikk og design. Vi ønsker å bygge solide og tidsriktige boliger, slik at du kan finne ditt drømmehjem her hos oss.

Menneskene

Vi er pr. i dag syv ansatte i Norbolig As. På kontoret i Strandgata finner du oss. Du kan også kontakte oss med kontaktinformasjon oppgitt nedenfor. Vi ser frem til å motta din henvendelse.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyd med boligen vi har levert. Vi ønsker å være der og løse alle utfordringer underveis i byggeprosessen- og ikke minst vi er her også etter at du har flyttet inn om det skulle dukke opp noe i etterkant.

Våre samarbeidspartnere

Vi har ett tett samarbeid med mange lokale leverandører. Disse blir også involvert når du har kjøpt ny bolig hos oss. Vil du ha en annen look på kjøkkenet? Et spesielt baderom? En spesiell belysning? Et smartere hjem? Alle disse er også her for å hjelpe deg med å komme i havn med din boligdrøm.